SCULPTX: HIEMT ALAKFORMÁLÓ GÉP

A SculptX, HIEMT alakformáló gép működése

HIEMT alakformáló gép kezelőfejében elhelyezett tekercs mágneses impulzusokat állít elő. A tekercs spirálszerű kialakításának köszönhetően a mágneses indukció a fej közepén a legerősebb és a szélei felé gyengül. Ezáltal egy középre fókuszált mágneses teret állít elő. A szabad töltéshordozókkal rendelkező anyagokban változó mágneses tér hatására a töltéshordozók egyirányú mozgásba kezdenek. Az izomzat ionokat tartalmaz ezért, ha változó mágneses tér járja át, rengeteg apró örvényáram (Eddy current) indukálódik. Az áram hatására az izomzat összehúzódik. Ahogyan a mágneses tér változik úgy az izomzat folyamatos összehúzódásra és elernyedésre kényszerül. Ezáltal úgy edzhetjük azokat, hogy közben kényelmesen helyezkedhetünk el, sőt meg sem kell mozdulnunk!

A SculptX alakformáló gép nagyon erős izom-összehúzódást vált ki, amely nem érhető el a klasszikus edzés során. A szupermaximális összehúzódás fokozza az adrenalin felszabadulást mely egy intenzív lipolízis választ idéz elő a zsírszövetben. Az izomszövet kénytelen alkalmazkodni az extrém körülményekhez. Az izomrostok megsokszorozódnak, az izomzat fejlődik, belső struktúrája újjáépül és mindeközben még zsírégetés is zajlik.

Hasi terület kezelése

A gyors mágneses impulzusok szupermaximális izomösszehúzódást idéznek elő

Az HIEMT hatása a hasi izomzatra

Kiknek ajánljuk HIEMT alakformáló kezelést?

Azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik szeretnének kockás hasat, feszes popsit, de nincs idejük rendszeresen edzőterembe járni, viszont gyors, eredményes és látványos változást szeretnének.

Mennyi ideig tart a HIEMT kezelés?

Az alakformáló géppel végzett kezelés ideje és gyakorisága minden esetben a személyes konzultáció során dől el. A konzultáció alatt felmérjük a vendég testalkatát és megismerjük céljait. Egy kezelés rendszerint 15-45 percet vesz igénybe.

Hogyan zajlik a HIEMT kezelés?

A kezelés előtt szabaddá kell tenni a kezelendő területet. Ezt követően hasra vagy hátra kell feküdni a kezelőágyon. Munkatársunk felhelyezi a kezelőfejeket és már kezdődhet is az izomépítés. A kezelés végeztével vendégünk felöltözhet és már élheti is a megszokott életét.

Milyen előkészületet és utóápolást igényel?

Semmilyent! Csak be kell fáradnia a megbeszélt időpontra és már kezdjük is. Az alakformáló gép alkalmazásával végzett kezelést követően az edzésekhez hasonlóan enyhe lokális izomláz alakulhat ki, mely néhány napon belül teljesen elmúlik.

Vannak kizáró okok?

Igen! Nem végezhetjük el az alakformáló gép segítségével végzett kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel, vagy a kezelendő terület közelében implantátummal rendelkezik. A kezelés előtt a fém gyűrűket, láncokat piercing-eket el kell távolítani. Továbbá kizáró ok a menstruációs időszak, a terhesség és szoptatás.

Mennyibe kerül a HIEMT alakformáló kezelés?

A kezelés költségét az első konzultáció során tudjuk megállapítani. Általánosságban egy alkalom ára 15.000 – 18.000 Ft.

Tudta?

A gép 7T mágnesen indukciója nem veszélytelen! A közelben nem lehet más elektronikai berendezés (pl. karóra, telefon). A szakszerűtlenül végzett kezelés jobb esetben nem hozza az elvárt eredményt. Rosszabb esetben sérülés, akár izomszakadás is bekövetkezhet. Ezért fontos a jól felkészült alakformáló szakember az alapos konzultáció és a tapasztalt.

A szépségápoláson túl gépforgalmazással is foglalkozunk. Csak olyan gépeket árulunk amelyek hatékonyságáról saját szalonunkban is meggyőződtünk és amelyeket napi rutinunk során mi is alkalmazunk. Amennyiben Ön kozmetikus és szeretné fejleszteni vagy bővíteni gépparkját, kérjük látogasson el forgalmazói honlapunkra, ahol minden gépünket megtalálja és meg is vásárolhatja: https://iskins.hu/