LÉZERES CARBON PEELING

Testkezelés

Zsíros, gyulladt, pattanásos a bőröd? Tágak a pólusaid? Időskori foltok jelentek meg a dekoltázsodon vagy a kézfejeden? A carbon peeling ezekre a problémákra is megoldást nyújt

A carbon peeling egy anti-age hatású lézeres kezelés, mellyel a bőrt üdébbé és fiatalosabbá varázsoljuk.

Alkalmazható arcon, dekoltázson és a test bármely területén. A kezelés azonnali látványos eredménnyel jár, melynek hatására csökken a faggyútermelés, összehúzódnak a tág pólusok, fokozódik a kollagén termelés, a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. A gyulladt, pattanásos arcbőr állapota javul. A bőr kevésbé lesz zsíros. 
Érettebb korban a kézfejen megjelenő sötét pigment foltok kezelésére hatásos módszer.

A kezelést Dermway-I Q-kapcsolt Nd:YAG lézerrel végezzük, mely teljesen fájdalommentes és nem igényel különösebb utóápolást.

A végleges eredményt 4-6 kezeléssel érhetjük el, melyet érdemes 2-3 havonta megismételni.
A kezelések között minimum 1 hétnek el kell telnie, hogy a bőr regenerálódása megtörténjen.

A Dermway-I lézergép előnyei

Carbon peeling kezeléskor

  1. nem-invazív (műtét nélküli eljárás),
  2. nem igényel előkészületet,
  3. nincs fájdalom,
  4. célzott 1320nm-es hullámhossz,
  5. gyors kezelés,
  6. nincs felépülési idő és mellékhatás,
  7. nem igényel utóápolást,
  8. hetente ismételhető kezelés.

Bővebb információt a gépről a Gépeink/Dermway-I – Q-kapcsolt YAG Lézer 
menüpontban találsz.

A kezelést Neked ajánljuk, ha:

✓ zsíros a bőröd

✓ gyulladt a bőröd

✓ pattanásos a bőröd

✓ tágak a bőröd pólusai

✓ szeretnéd felfrissíteni idősödő bőröd

✓ szeretnéd lelassítani bőröd öregedését

✓ vannak barna pigment foltok a dekoltázsodon és megszabadulnál tőlük,

✓ vannak barna pigment foltok a kézfejeden és megszabadulnál tőlük.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelendő területet szabaddá kell tenni, ezt követően kényelmesen el kell helyezkedni a kezelőágyon.

Első lépésben bőrtípusodnak megfelelő arctejjel és tonikkal lemossuk a kezelendő területet. Ezt követően védő-szemüveget kell felhelyezni, mely megakadályozza, hogy belenézz a lézerbe. Ettől kezdve semmit sem fogsz látni, de ne aggódj, mert munkatársunk folyamatosan tájékoztat a kezelés menetéről.

 

A következőkben vékony rétegben felkenjük a karbon gélt, mely nagyon apró szén szemcséket tartalmaz. Ettől fekete lesz a bőröd, miközben a szén szemcsék bejutnak a pólusokba és az elhalt hámréteg alá. Amint megszáradt a felület már kezdjük is a lézeres kezelést, melynek lényege a fény adszorpció. A lézer elnyelődik a szénszemcsékben és felrobbantja őket. Ezáltal az elhalt szaruréteg is könnyedén leválik, miközben felmelegíti a bőrt. A hő pedig megöli az aknét és a gyulladást okozó baktériumokat és egyéb kórokozókat. Egyfajta mély fertőtlenítés is történik.

Eközben a makacs sötét pigment foltok is halványodnak. Azonnali hatásként a pórusok mérete csökken, simává és egyenletesebbé válik bőröd. Amint lézerrel végigpásztáztuk a kijelölt területet letisztítjuk és eltávolítjuk a carbon gél maradványait, miközben finom hámlasztás is történik. Végül egy napvédő elengedő krémet helyezünk a bőrödre.

A kezelés területtől függően 15-30 percet vesz igénybe és máris élheted a megszokott életed. Azonban a napozást a kezelés napján kerülnöd kell.

Kontraindikációk:

Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel rendelkezik. A kezelendő területen bőrsérülés vagy bőrelváltozás található.
Ha vendégünk diabéteszes, ismert keloid és atrófiás hajlamú, súlyos hipertóniás, vérzékeny vagy vérhígító gyógyszereket szed.
Továbbá kizáró ok a terhesség, szoptatás, daganatos betegségek, immunbetegségek, HIV/AIDS, epilepszia, valamint ha retinoid kezelésen vesz részt (Roaccutan, Sotret, Neotigason, Tegison, stb. szedése).

Referencia munkánk:

TUDTAD?

Rendszeresen alkalmazva stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik.
A kúraszerű kezelések csökkentik az aknés hegek kialakulást, egyenletes pigmentációt eredményeznek a gyulladt foltos aknés elváltozások helyén