MEZOTERÁPIA, DERMAPEN

Kompromisszummentes bőrkezelés

Feszesebb, tömörebb bőrre vágysz? Bőrödön sérülésekből visszamaradt hegek vannak? Nem kellenek a kompromisszumok, válaszd a dermapen mezoterápia kezelésünket!

Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, a kollagén felelős bőrünk tömörségéért, feszességéért.
Bőrünk kollagén termelése 25-28 éves korunkban van a csúcson, ezután folyamatosan csökken, majd 50-60 éves korban teljesen leáll.
Az idő múlásával a vízmegkötő képessége is folyamatosan csökken. Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből.
Ezt a tendenciát tudjuk lassítani a kollagén indukciós terápiával. Ilyen a dermapen alkalmazása, mely a tűs mezoterápiás eljárások közzé tartozik és jelenleg klasszikus vezető szerepet tölt be a mezokezelések között.
A hatóanyag koktélokat a bőröd állapotának megfelelően, személyre szabottan állítjuk össze és juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

Hogyan zajlik a mezoterápia kezelés?

A kezelés elsődleges célja, hogy intenzív módon hatóanyagot juttassunk a felhám alatti sejtközi térbe. Erre a hagyományos manuális kezelések során nincs lehetőség, hisz a hatóanyagok csak nagyon nehezen jutnak át a felhámon ezért a mélyrétegi penetráció nagyon csekély.

Miután megérkezel, kényelmesen el kell helyezkedned a kezelőágyon. A kezelés több lépésből áll, melyről kozmetikusunk folyamatosan tájékoztat. A kezelés során felhasznált ampullát (hatóanyagot) a bőröd aktuális állapotának figyelembevételével választjuk ki.

  1. Letisztítjuk a kezelendő területet.
  2. Érzéstelenítjük a kezelendő területet.
  3. Fertőtlenítjük a kezelendő területet.
  4. Megkezdjük a mikrotűs hatóanyagbevitelt dermapennel.
  5. Hűsítő krémet helyezünk fel, mely megnyugtatja bőröd.
  6. Végezetül elengedő, fényvédő krémet helyezünk a kezelt területre.

A mezoterápiás kezelést Neked ajánljuk, ha:

✓ Korábbi sérülésekből hegek maradtak a bőrödön

✓  Korábbi tetováláseltávolítás után hegesedés jelentkezett

✓ Tetováláseltávolítás után láthatóak a korábbi hegek

✓Striák alakultak ki a bőrödön

A seprűvéna érkezelés hatásmechanizmusa:

A hatásos anti-aging kezeléshez olyan segédeszköz szükséges, ami lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek elérését. A cél minden esetben a rostok finom megsértése, és a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása. A kezelés két fő hatásból tevődik össze. Egyrészt kihasználjuk a bőrünk öngyógyító képességét, másrészt optimális helyre juttatjuk be az orvosi tisztaságú hatóanyagot. A kollagén indukciós terápia lényege, hogy apró tűk segítségével akár több tízezer szúrás is ejthető a bőrön percenként. A mikroszúrások szabad szemmel nem láthatók. Az eljárás a mélyebb rétegekben is kifejti jótékony hatását, melyre a szervezet azonnal reagál és elkezdi gyógyítani önmagát. A test kollagént és elasztint kezd termelni mely a két fő kulcsfontosságú építőeleme az irha rétegnek. Az új kollagén-rostok nagyobb vízmegkötő képességűek, ezért a bőr feszesebb, teltebb, tömörebb lesz. Másrészt a mély rétegekbe juttatott hatóanyag hosszabban fejti ki jótékony hatását.

 

A kezelés enyhe kellemetlenséggel jár, ezért megelőzően érzésteleníteni kell a területet. A kezelés során felületi vérzés alakulhat ki, azonban ez hamar teljesen megszűnik. A bőr kipirosodik és érzékennyé válik, ezért hűsíteni, nyugtatni kell.

Kúra szerű alkalmazása javasolt, melynek során minimum 4 kezelést kell elvégezni. A kezelést követően enyhe hámlás következik be és meg kell várni amíg a bőr teljesen regenerálódik. Ez a folyamat két hetet igényel, ezért a kezelést két hetente lehet ismételni.

A kezelést követően a területet 3 napig nem érheti víz és napfény. Kerülni kell a meleg helyeket, szaunát és az izzadással járó tevékenységeket is. A 3. nap után hidratáló krém használata javasolt. A napozás és a szolárium a kezelési kúra teljes ideje alatt kerülendő!

A gépről további információt találsz a Gépeink/Dermapen Ultima A7, tűs mezoterápia menüpontban.

És a végeredmény:

✓ Látványos textúra javítás.

✓ A hegek mélysége csökken.

✓  Bőröd feltöltődik, feszesebb és élettelíbbé válik.

✓ A pigmentfoltok elhalványulnak.

✓  A srtiák elhalványulnak. 

A kezeléshez az alábbi orvosi tisztaságú hatóanyag koktélokat preferáljuk:

3D Sculptor

Fejlett alakformáló kezelés. Lipolitikus, vízelvezető, gyulladáscsökkentő és ödémaellenes hatást fejt ki. Bőrjavító és antioxidáns hatóanyagokkal kombinálva táplálja a bőrt. Csökkenti a zsírszövet térfogatát, csökkenti a narancsbőrt és elhalványítja a striákat.
.
Főbb összetevők:.
Theophylline Ethylenediamine (Aminophylline), Caffeine, L-Carnitine, Coleus Forskohlii Gyökérkivonat, Fucus Vesiculosus Kivonat, Hedera Helix Kivonat, Ruscus Aculeatus Root Kivonat.

 

Skin Firming

Fejlett testfeszesítő mely javítja, feszesíti és megújítja a bőrt. Ultra-koncentrált bőrfeszesítő és regeneráló hatóanyagok kombinációjával készült melyet epiteliális és antioxidáns hatású hatóanyagok egészítenek ki. Ez a koktél helyreállítja a bőrszövetet, növeli annak feszességét hosszantartó eredményt biztosítva.
.
Főbb összetevők:.
Dimethyl Mea, Eryngium Maritimum Callus Culture Kivonat, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40, Sh-Polypeptide-76, Centella Asiatica Kivonat, Methylsilanol Mannuronate, Palmitoyl Oligopeptide, Sodium Hyaluronate, Triticum Vulgare Germ Kivonat.

TUDTAD?

A dermapen kezeléssel nem csak testet kezelhetünk, hanem arcot is. Hatékonyan csökkenti a hegeketa korábbi sérülések maradandó nyomait, a szarkalábakat és kisebb bőrhibákat is.
A dermapen nem alkalmas anyajegyek, pikkelysömör, rozácea és egyéb immunrendszeri bőrelváltozások kezelésére!