SNOWFLAKE-2: ZSÍRFAGYASZTÓ, RF ÉS KAVITÁCIÓS FEJJEL

A zsírfagyasztó gép működése

A gép fő funkciója a vákuumos zsírfagyasztás. A zsírfagyasztó gép alkalmazásakor is két különböző méretű kezelőfej áll rendelkezésre, melyek a derék (úszógumi), has, combok és a karok kezelésére szolgálnak. A fejek hosszanti oldalán egy-egy Peltier-elemes hűtőfelület található. A fejet a kezelendő területre helyezve a vákuum beszívja a fej átlátszó, tölcsér szerű részébe a szövetet. A kétoldali hűtő modul kezdetben felmelegíti, majd lehűti azt. A melegítés célja, hogy bemelegítse a szövetet így a későbbi hűtés nem jár kellemetlen hideg érzéssel. Ezt követően egy hosszabb hűtési periódus következik, melynek során “lefagyasztja” a trigliceridet (a zsír anyagát), amely egy meghatározott alacsony hőmérsékleten felszabadul és koagulálódik. A kezelt terület zsírsejtjei a test természetes anyagcsere folyamatai során kiürülnek, ezáltal fokozatosan eltüntetve a nemkívánatos zsírpárnákat. A kezelés non-invazív, biztonságos és hatékony módszert alkalmaz. A felületi fagyási sérülések elkerülésére a gyártó által kifejlesztett Anti Freezing kendőket helyezünk a bőr felületére.

6 polusú RF kezelőfej (5 MHz).
A fejen 6 kiálló elektróda található, ezért 6 polusú (hexapoláris) kezelőfejnek is nevezik.
Az elektródákra kapcsolt 5MHz-es rádiófrekvencia nem hatol olyan mélyre, ezért alapvetően a bőrfelülethez közeli zsírrétegre van hatással hatással. Viszont stimulálja a kollagén termelést, melynek hatására a bőr simává, feszessé és rugalmassá válik. A nagy felületnek köszönhetően kifejezetten testkezelésre használható. Kavitációval kombinálva fontos szerepet kap a narancsbőr kezelésében.

3 polusú RF kezelőfej (3 MHz).
A fejen 3 kiálló elektróda található, ezért 3 polusú (tripoláris) kezelőfejnek is nevezik. Hatásmechanizmusát tekintve teljesen azonos a hexapoláris fejjel, viszont a kisebb összfelületnek köszönhetően optimális arckezelést végezhetünk vele. Serkentve a kollagéntermelődést feszesíthetjük az arcbőrt, rugalmasságot, ránctalanságot és fiatalos hidratáltságot érhetünk el.

Kavitáció (40 kHz)
A kavitációs fejben két nagy teljesítményű piezzo kristály található, melyek váltakozó feszültség hatására rezgésbe jönnek. A piezzók szorosan a fej kezelőfelületéhez kapcsolódnak, ezáltal a felület is 40kHz-es ultrahang tartományban rezeg. A felületre merőleges rezgés longitudinális, azaz hanghullámot kelt, melynek mélyre hatolnak és a zsírsejtekben elnyelődve azokat szinte szétrobbantja, majd egymástól elkülönülve, szétrobbanva, leválva távoznak a kötött szöveti részből Az anyagcsere folyamatok által szervezetünk a szétroncsolt zsírsejteket a nyirok rendszeren át kivezeti. Főként a vizelettel távozik, ezért nagyon fontos a sok folyadék fogyasztás.

A kezelés hatásmechanizmusa

Kiknek ajánljuk a zsírfagyasztó gép alkalmazását?

Azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik szeretnének gyorsan megszabadulni a felesleges zsírrétegtől. A komoly, makacs zsírpárnák kezelésére a krioterápiát javasoljuk. Vékonyabb zsírréteg esetén a kavitáció és az RF kombinációja az ideális választás.

Kezelhető területek:

Mennyi ideig tart a kezelés?

A zsírfagyasztó gép alkalmazásával végzett kezelés ideje és gyakorisága minden esetben a személyes konzultáció során dől el.
A konzultáció alatt felmérjük a vendég testalkatát és megismerjük céljait. Ezt követően munkatársunk személyre szabott, optimális kezelési javaslatot tesz. Egy zsírfagyasztó kezelés rendszerint 50-55 percet vesz igénybe. Kombinált kezelés esetén (zsírfagyasztás, kavitáció, RF esetén 70-80 perc. Már az első kezelés hatása látható, de a végleges cél elérése érdekében több kezelés szükséges. Tekintettel arra, hogy a zsírfagyasztás megterheli az immunrendszert havonta csak egy kezelés végezhető.

Hogyan zajlik a zsírfagyasztó gép alkalmazásával végzett kezelés?

A kezelés előtt szabaddá kell tenni a kezelendő területet. Ezt követően hátra kell feküdni a kezelőágyon. Munkatársunk felhelyezi a fagyásgátló kendőt, a kezelőfejet és már kezdődhet is az zsírfagyasztás. A kezelés végeztével a kezelt területet letisztítjuk, vendégünk felöltözhet és már élheti is a megszokott életét.

Milyen előkészületet és utóápolást igényel?

Semmilyet! Csak be kell fáradnia a megbeszélt időpontra és már kezdjük is. A kezelést követően enyhe lokális fájdalom, bőrpír alakulhat ki, mely néhány napon belül teljesen elmúlik.
A kezelést követően fokozottan figyelni kell a megfelelő, napi 2-3l folyadékbevitelre.

Vannak kizáró okok a zsírfagyasztó gép használata kapcsán?

Igen! Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk kiskorú. További kizáró ok a fertőző bőrbetegség, Raynaud szindróma, súlyos csalánkiütés (hideg urticaria), autoimmun betegségek, krónikus betegségek, keringési zavarok, krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás), alacsony fehérje szint (hipoproteinémia), rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek), valamint ha a kezelendő területen keloidos hegek vannak és a menstruáció első két napja. A vírusos szövetszaporulat is kizáró ok, továbbá a rosszindulatú daganatos állapot (5év gyógyulási idő után orvosi lelettel elvégezhető).

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés költségét az első konzultáció során tudjuk megállapítani. Általánosságban egy alkalom ára 25.000 Ft.

További érdekességek a gépről

  • Nem invazív terápia (nem sebészi).
  • Nincs altatás, még lokális érzéstelenítés sem szükséges.
  • Nincs fájdalom és lábadozási idő.
  • Célzottan hat a zsírsejtre.
  • Természetes biológiai gyulladásos folyamat során távolítja el az elhalt zsírsejteket.
  • Zsírt távolít el a nehezen fogyasztható területekről: a hasról, hátról, csípőről, a combról, lábszárról, karról.
  • Az anyagcserét kiválóan aktiválja, salaktalanít.
  • Segít megszabadulni a narancsbőrtől.
  • Feszesíti a bőrt (kavitáció + RF)

A szépségápoláson túl gépforgalmazással is foglalkozunk. Csak olyan gépeket árulunk amelyek hatékonyságáról saját szalonunkban is meggyőződtünk és amelyeket napi rutinunk során mi is alkalmazunk. Amennyiben Ön kozmetikus és szeretné fejleszteni vagy bővíteni gépparkját, kérjük látogasson el forgalmazói honlapunkra, ahol minden gépünket megtalálja és meg is vásárolhatja: https://iskins.hu/