ALAKFORMÁLÁS KRIOLIPOLÍZIS TECHNOLÓGIÁVAL

Szeretnél formás alakot? Homokóra derekat?

Szabadulj meg a makacs zsírpárnáktól a kriolipolízis alakformálás technológiával!

Nem kell kövérnek lenned, ha tested zsírtartalma normális, akkor is bárhol előfordulhatnak rajtad nem kívánt zsírpárnák. A zsír eloszlása ugyanis örökletes. Egyéni jellegeinknek ez ugyanúgy része, mint például ujjlenyomatunk vagy arcvonásaink. Testünk egyediségének egyik fő eleme a zsír eloszlása testünkön. A zsírpárnák előfordulása attól függ, hogy az adott helyen mennyi zsírsejt található.

Az ilyen zavaró és nemkívánatos zsírpárnákra nyújt hatékony megoldást zsírfagyasztó alakformálás eljárás, a krioliplízis. A kriolipolízist a Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói fejlesztették ki és a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják. A zsírfagyasztást SnowFlake 2 gépünkkel végezzük és azoknak ajánljuk, akiknek a diétának és sportnak ellenálló makacs zsírpárnái vannak. Jellemzően a has, derék, külső vagy belső comb területein fordulnak elő.

A SnowFlake 2 alakformálás előnye

  1. Nem-invazív (műtét nélküli eljárás)
  2.  nem kell tartani a műtéttel járó kockázatoktól,
  3.  nincs altatás, még lokális érzéstelenítés sem szükséges,
  4. nincs fájdalom és lábadozási idő,
  5. nincs fertőzés veszély, nincs hegesedés,
  6. célzottan hat a zsírsejtre,
  7. az anyagcserét kiválóan aktiválja, salaktalanít.

Bővebb információt a gépről a Gépeink/SnowFlake2 – Zsírfagyasztó menüpontban találsz.

Az alakformálás kezelést Neked ajánljuk, ha szeretnél:

✓ formás derekat

✓ megszabadulni a kisebb, nagyobb zsírpárnáktól

✓ formás popsit

✓ formás, feszes combokat

✓ vannak makacs hasi zsírpárnáid

Hogyan zajlik a kezeléssel történő alakformálást?

A kezelendő területet szabaddá kell tenni, ezt követően kényelmesen el kell helyezkedni a kezelőágyon.
A bőrre egy fagyágsálló kendőt helyezünk, mely megakadályozza a felületi fagyásos sérüléseket.

Ezt követően felhelyezzük a kezelőfejet. A gép kezelőfeje tölcsérszerű kialakítású, mely vákuum segítségével beszívja a kezelt terület szöveteit.
A fej két oldalán hűtőlemez található, amely a beállításoktól függően akár 0°C alá is lehűlhet. Ily módon lehűti a közte lévő szövetet.

A zsírszövet nagyon érzékenyek a hidegre, ezért a tartós hűtés hatására lebomlanak. Kis részüknél apoptózis (sejthalál) is bekövetkezik.
Eközben helyi gyulladás (panniculitis) is kialakul. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. A lebomlott salakanyag a szervezet természetes folyamatai útján (főként vizelettel) ürül a szervezetből.

A végleges eredmény 4-5 hét elteltével várható. Havonta csak egy zsírfagyasztó alakformálás kezelés végezhető, mert megterheli az immunrendszert.

Az alakformálás kezelést minden esetben egy alapos konzultáció előzi meg, melynek során felmérjük vendégünk testi és fizikai állapotát, kizárjuk a veszély faktorokat és elkészítjük a személyre szabott kezelési tervet.
A konzultáció kitér a kezelés utáni teendőkre is, úgy mint a helyes táplálkozás, diéta és a mozgás. Ezek nélkül az alakformáló kezelések többsége nem, vagy csak rövid távon hatásos.

Fontos az előírt napi rendszeres folyadékbevitel, melyet a konzultáció során előírunk (rendszerint naponta 0,4l/10kg). A zsírfagyasztó kezelést önállóan nem alkalmazzuk, rendszerint más kezelésekkel kombináljuk. Az elvezetés minden esetben szükséges. Ennek célja a salakanyag nyirokrendszerbe juttatása, és annak elvezetése.

Kontraindikációk

Nem végezhetjük el az alakformálás kezelést, ha vendégünk kiskorú.
További kizáró ok a fertőző bőrbetegség, Raynaud szindróma, súlyos csalánkiütés (hideg urticaria), autoimmun betegségek, krónikus betegségek, keringési zavarok, krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás), alacsony fehérje szint (hipoproteinémia), rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek), valamint ha a kezelendő területen keloidos hegek vannak és a menstruáció első két napja.
A vírusos szövetszaporulat is kizáró ok, továbbá a rosszindulatú daganatos állapot (5év gyógyulási idő után orvosi lelettel elvégezhető).

TUDTAD?

Zsírsejtjeink száma születésünktől fogva adott, az életünk során nem változik.
Ennek egyszerű oka, hogy a zsírsejtek nem képesek osztódni. Ha hízunk, vagy fogyunk, akkor a zsírsejtek duzzadnak vagy összezsugorodnak, de számuk nem változik. 

A fogyókúrák csak a zsírsejtek méretét tudják csökkenteni, épp ezért a fogyókúra elhagyása esetén újra képesek megduzzadni, megnövekedni, vagyis a visszahízás nagy eséllyel bekövetkezik.

A zsírfagyasztó kezelés során a zsírsejtek egy része elhal és kiürül a szervezetből. Ezáltal a zsírsejtjeinknek a száma lokálisan csökken. Ettől függetlenül még vissza lehet hízni, kisebb mértékben.