ARCKEZELÉSEK

Ragyogj Te is akár egy sztár!

Az arckezelés elsődleges célja az arcbőr egészségének helyreállítása és az egészséges bőr hosszútávú megőrzése. Az egészséges bőr szép és nem igényel komolyabb beavatkozást. Ehhez azonban nem elég egyetlen arckezelés, bőrödet folyamatosan ápolni kell és meglátod meghálálja. Minden bőr más és más ápolást igényel. Mi az iSkin kozmetikában hiszünk abban, hogy mindenki számára megtaláljuk az optimális és hosszan tartó megoldást az arckezelés kapcsán is.

Fontosnak tartjuk, hogy arcbőröd ne a legdivatosabb hatóanyagokat kapja, hanem azt amire szakmai szempontok alapján a leginkább szüksége van. Kezeléseinket úgy alakítottuk ki, hogy minden bőrtípusra és korosztályra személyre szabott megoldást kínáljunk az arckezelés alkalmával. Természetesen egy arckezelés csak rövidtávra szól, ezért minden bőrtípusra kínálunk otthonápolási termékeket és komplex csomagokat is.

Kezeléseink során az Algologie termékcsaládot részesítjük előnyben, melyeket gépi kezelésekkel egészítünk ki. Mivel mindannyian más és más bőrtípussal és bőrproblémákkal rendelkezünk képtelenség egységes kezelési terveket és csomagokat kidolgozni. Azzal csak azt érnénk el, hogy senki sem kapná meg az optimális arckezelést, csak valamelyik sablonkezelést alkalmaznánk. Éppen ezért első találkozás alkalmával egy állapotfelmérő konzultációra kerül sor. Ez kulcsfontosságú, hisz a diagnózis során tudjuk összeállítani a személyre szabott kezelési tervet. Továbbá javaslatot és tanácsot adunk ahhoz, hogy megőrizd bőröd szépségét és ragyogását.

Dehidratált, fakó bőr

Fénytelen, fakó színű arcbőr. Petyhüdt, rugalmasságát vesztett, száraz tapintású. Apró ráncok jelennek meg a szem körül.

Idősödő, fáradt zsírhiányos bőr

Matt fényű, száraz, érdes arcbőr. Laza kötőszövet és megereszkedett körvonalak, valamint mélyebb barázdáltabb ráncok jellemzik.

Szeborreás, aknés zsíros bőr

Korpázó, hámlás jelenik meg a homlokon, orron, állon. Tág pórusú, érdes tapintású arcbőr, melyen fekete és fehér fejú komedók, gyulladt aknék jelennek meg.

Érzékeny, pirossodásra hajlamos bőr

Lángoló érzet és meleg, érdes tapintású arcbőr, mely hideg, meleg hatására kipirosodik.

Korszerű lézeres hámlasztás

A carbon-peeling kezelés hatására a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendégünk bőre.

Lézeres sminktetoválás eltávolítás

Eltüntetjük a régi, sérült, megfakult szemöldök tetoválást. Mindeközben megőrizzük a bőröd állapotát és a meglévő szemöldökszőrt is.

Tű nélküli mezoterápia, MESOLUX™ ST

Mindenki bársonyosan puha, feltöltött és kisimult bőrre vágyik. Ebben nyújt segítséget a MesoluxTM ST géppel történő kezelésünk, mely a tű nélküli mezoterápiát ötvözi a fényterápiával.

Tűs mezoterápia, Dermapen

Feszesebb, tömörebb bőrre vágysz? Bőröd fakó, aknés, vagy heges?
Nem kellenek a kompromisszumok, válaszd a dermapen kezelésünket!

Tűs érkezelés

Az évek előrehaladtával, egyre nagyobb területen jelenhetnek meg seprűvénák az arc két felületén és az orrtőben is. Később már nem csak esztétikai, de egészségügyi problémákhoz is vezet. Kezeld időben az értágulatot!