TŰS MEZOTERÁPIA, DERMAPEN

Feszesebb, tömörebb bőrre vágysz? Bőröd fakó, aknés, vagy heges? Nem kellenek a kompromisszumok, válaszd a Dermapen tűs mezoterápia kezelésünket!

Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, a kollagén felelős bőrünk tömörségéért, feszességéért. Bőrünk kollagén termelése 25-28 éves korunkban van a csúcson, ezután folyamatosan csökken, majd 50-60 éves korban teljesen leáll. Az idő múlásával a vízmegkötő képessége is folyamatosan csökken.
Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből. Kialakulnak a szarkalábak, majd a ráncok. Ezt a tendenciát tudjuk lassítani a kollagén indukciós terápiával.
Ilyen a Dermapen tűs mezoterápia alkalmazása, mely jelenleg klasszikus vezető szerepet tölt be a mezokezelések között. A hatóanyag koktélokat a bőröd állapotának megfelelően, személyre szabottan állítjuk össze és juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

Hogyan zajlik a kezelése?

A kezelés elsődleges célja, hogy intenzív módon hatóanyagot juttassunk a felhám alatti sejtközi térbe. Erre a hagyományos manuális kezelések során nincs lehetőség, hisz a hatóanyagok csak nagyon nehezen jutnak át a felhámon ezért a mélyrétegi penetráció nagyon csekély.

Miután megérkezel, kényelmesen el kell helyezkedned a kezelőágyon. A kezelés több lépésből áll, melyről kozmetikusunk folyamatosan tájékoztat. A kezelés során felhasznált ampullát (hatóanyagot) a bőröd aktuális állapotának figyelembevételével választjuk ki.

  1. A kezelés előtt a bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal lemossuk az arcod.
  2. Finom hámlasztással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy alatta egy friss bőr maradjon.
  3. Érzéstelenítjük a kezelendő területet.
  4. Fertőtlenítjük a kezelendő területet.
  5. Megkezdjük a mikrotűs hatóanyagbevitelt dermapennel.
  6. Hűsítő maszkot helyezünk fel, mely megnyugtatja bőröd.
  7. Végezetül elengedő, fényvédő krémet helyezünk a kezelt területre
dermapen-treatment-kozmetika

A kezelést Neked ajánljuk, ha:

✓ Arcbőröd gyulladt, aknés

✓  Arcbőröd egészségtelen, fáradt, fakó

✓ Arcbőröd dehidratált, felszíni és mélyrétegi vízhiányos

✓ Arcbőröd megereszkedett, petyhüdt

✓ Arcodon megjelentek a halvány vonalak, ráncok

✓ Arcodon megjelentek zavaró pigmentfoltok

A kezelés hatásmechanizmusa

A hatásos anti-aging kezeléshez olyan segédeszköz szükséges, ami lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek elérését.

A cél minden esetben a rostok finom megsértése, és a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása.

A kezelés két fő hatásból tevődik össze. Egyrészt kihasználjuk a bőrünk öngyógyító képességét, másrészt optimális helyre juttatjuk be az orvosi tisztaságú hatóanyagot. A kollagén indukciós terápia lényege, hogy apró tűk segítségével akár több tízezer szúrás is ejthető a bőrön percenként.

A mikroszúrások szabad szemmel nem láthatók. Az eljárás a mélyebb rétegekben is kifejti jótékony hatását, melyre a szervezet azonnal reagál és elkezdi gyógyítani önmagát.

A test kollagént és elasztint kezd termelni mely a két fő kulcsfontosságú építőeleme az irha rétegnek. Az új kollagén-rostok nagyobb vízmegkötő képességűek, ezért a bőr feszesebb, teltebb, tömörebb lesz. Másrészt a mély rétegekbe juttatott hatóanyag hosszabban fejti ki jótékony hatását.

A kezelés enyhe kellemetlenséggel jár, ezért megelőzően érzésteleníteni kell a területet. A kezelés során felületi vérzés alakulhat ki, azonban ez hamar teljesen megszűnik. A bőr kipirosodik és érzékennyé válik, ezért hűsíteni, nyugtatni kell.

Kúra szerű alkalmazása javasolt, melynek során minimum 4 kezelést kell elvégezni. A kezelést követően enyhe hámlás következik be és meg kell várni amíg a bőr teljesen regenerálódik. Ez a folyamat két hetet igényel, ezért a kezelést két hetente lehet ismételni.

A kezelést követően a területet 3 napig nem érheti víz és napfény. Kerülni kell a meleg helyeket, szaunát és az izzadással járó tevékenységeket is. A 3. nap után hidratáló krém használata javasolt. A napozás és a szolárium a kezelési kúra teljes ideje alatt kerülendő!

A gépről további információt találsz a Gépeink/Dermapen Ultima A7, tűs mezoterápia menüpontban.

Végeredmény a Dermapen tűs mezoterápia kezelés után:

✓ Látványos textúra javítás

✓ A hegek mélysége csökken.

✓ Bőröd feltöltődik, feszesebb és élettelíbbé válik.

✓ A tág pórusok összehúzódnak.

✓ Az apró ráncok kisimulnak.

✓ A pigmentfoltok elhalványulnak.

✓ A nazolabiális redők elhalványulnak.

A kezeléshez az alábbi orvosi tisztaságú hatóanyag koktélokat preferáljuk:

Öregedésgátló szolúció 360

Fejlett peptideket, őssejteket, növekedési faktorokat, antioxidánsokat, különböző molekulatömegű hialuronsavat, retinolt, proteoglikánokat tartalmaz. Ezek a mélyebb rétegekben is lehetővé teszik a bőrmegújító, helyreállító, ráncfeltöltő fejletteb botox hatást. Véd a külső káros hatásoktól, egységessé teszi a bőr tónusát és világosító hatást

MESOLIFT

 
Centella AAktív megújító hatást gyakorol a dermális mátrixra, aktív feszesítő (lifting hatás), a regenerátorok újraépítik a dermiszt. Tartalmaz egy sor új generációs peptidet, feltöltő hatású hialuront és számos antioxidánst, melyek megvédik a bőrt a káros külső hatásoktól. Másrészt különböző specifikus hatóanyagokat is tartalmaz, ezáltal hatékonyak a szemkontúr kezelésére, gyulladáscsökkentők továbbá csökkentik a sötét karikákat.

SKIN RADIANCE

 
Ezen exkluzív kombináció lenyűgözően helyrehozza a káros külső hatások okozta elváltozásokat, miközben bőrmegújító hatást fejt ki, valamint megvégi a bőrt a további káros hatásoktól. Helyreállítja a bőr fényét és homogenizálja a pigmenteket.

Kontraindikációk:

Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel rendelkezik. A kezelendő területen bőrsérülés vagy bőrelváltozás található. Ha vendégünk ismert keloid és atrófiás vagy súlyos fémérzékenységre hajlamos.
Továbbá kizáró ok a terhesség, szoptatás, daganatos betegségek, cukorbetegség, immunbetegségek, HIV/AIDS, epilepszia, a Lupusz (DLE), valamint ha retinoid kezelésen vesz részt (Roaccutan, Sotret, Neotigason, Tegison, stb. szedése).
Kizáró ok a vérzékenység, a vérhígító készítmények szedése.

Javasolt otthonápolási termékünk a kezelés utáni időszakra

Algologie Hydra Plus – Hidratáló Gazdag Krém 50ml

Alkalmazása: száraz bőrre reggel és este, arcon, nyakon, dekoltázson.
Szerkezete: testreszabott, gazdag és krémes állagú, friss, könnyű illattal.
Eredmény: fokozza az epidermis víz-háztartását, korlátozza a párolgást és javítja a víz elosztását az epidermiszben.

A terméket megvásárolhatja szalonunkban. 
Ára bruttó 16.603 Ft

Tudtad?

A dermapen kezeléssel nem csak arcbőrt kezelhetünk, hanem a test bármely területét is. Hatékonyan csökkenti a hegeketa korábbi sérülések maradandó nyomait, a striákat és kisebb bőrhibákat is. A dermapen nem alkalmas anyajegyek, pikkelysömör, rozácea és egyéb immunrendszeri bőrelváltozások kezelésére!