EDEMA: RÁDIÓFREKVENCIÁS ARC ÉS TESTKEZELŐ

A gép működése

A Rádiófrekvenciás Arc és Testkezelő gép két fő funkcióval (rádiófrekvencia és kavitáció) és öt kezelőfejjel rendelkezik. Mindegyik kicsit másként működik és más-más kezelésre használható. Nézzük sorban.

Vákuumos, bipoláris rádiófrekvenciás kezelőfej (3 MHz).
A fejen két széles elektróda található, melyre 3MHz-es rádiófrekvenciás jel kerül. A nagy érintkezőfelületnek köszönhetően mélyen a bőr alá hatol, majd elnyelődve hővé alakul.
A zsírréteget felmelegíti ezáltal roncsolja a zsírszövetet. Eközben a fej középső részén található tölcsérszerű bemélyedésből ritmikusan kiszivattyúzza a levegőt, ezáltal lecsökken a nyomás, azaz vákuumot állít elő. A ritmikusan változó vákuum fellazítja és lebontja a bőr alatti zsírsejteket. Az így kialakuló ritmikus masszázs hatására vérbőség alakul ki, mely elősegíti a fellazított, lebontott zsírsejtek nyirokrendszeren keresztüli elszállítását.

6 polusú RF kezelőfej (5 MHz).
A fejen 6 kiálló elektróda található, ezért 6 polusú (hexapoláris) kezelőfejnek is nevezik.
Az elektródákra kapcsolt 5MHz-es rádiófrekvencia nem hatol olyan mélyre, ezért alapvetően a zsírrétegre nincs jelentős hatással. Viszont stimulálja a kollagén termelést, melynek hatására a bőr simává, feszessé és rugalmassá válik. A nagy felületnek köszönhetően kifejezetten testkezelésre használható. Kavitációval kombinálva fontos szerepet kap a narancsbőr kezelésében.

4 polusú RF kezelőfej (3 MHz).
A fejen 4 kiálló elektróda található, ezért 4 polusú (quadropoláris) kezelőfejnek is nevezik.
Az elektródákra kapcsolt 3MHz-es rádiófrekvencia a bőr alá hatol. Részben zsírbontó hatású, de lényegében a kollagéntermelődés fokozását eredményezi mellyel rendkívül sikeres dekoltázs fiatalítást lehet végezni.

3 polusú RF kezelőfej (3 MHz).
A fejen 3 kiálló elektróda található, ezért 3 polusú (tripoláris) kezelőfejnek is nevezik. Hatásmechanizmusát tekintve teljesen azonos a quadropoláris fejjel, viszont a kisebb összfelületnek köszönhetően optimális arckezelést végezhetünk vele. Serkentve a kollagéntermelődést feszesíthetjük az arcbőrt, rugalmasságot, ránctalanságot és fiatalos hidratáltságot érhetünk el.

Kavitáció (40 kHz)
A kavitációs fejben két nagy teljesítményű piezzo kristály található, melyek váltakozó feszültség hatására rezgésbe jönnek. A piezzók szorosan a fej kezelőfelületéhez kapcsolódnak, ezáltal a felület is 40kHz-es ultrahang tartományban rezeg. A felületre merőleges rezgés longitudinális, azaz hanghullámot kelt, melynek mélyre hatolnak és a zsírsejtekben elnyelődve azokat szinte szétrobbantja, majd egymástól elkülönülve, szétrobbanva, leválva távoznak a kötött szöveti részből Az anyagcsere folyamatok által szervezetünk a szétroncsolt zsírsejteket a nyirok rendszeren át kivezeti. Főként a vizelettel távozik, ezért nagyon fontos a sok folyadék fogyasztás.

A gép fő funkciói:

  • Zsírbontás
  • Derék kar, comb körméretcsökkentés
  • Narancsbőr csökkentés
  • Megereszkedett testbőr (fogyás/szülés után) visszafeszesítése
  • Popsifeszesítés, emelés
  • Zsírcsomók kezelése
  • Dekoltázs fiatalítás
  • Tokakezelés
  • Arcfiatalítás, arcfeszesítés, ránctalanítás

A kavitáció működési elve

Az RF működési elve

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a hölgyeknek és uraknak, szeretnének megszabadulni azoktól a lokális zsírlerakódástól is amelyek a klasszikus diéta és edzés során sem akarnak eltűnni. A fogyás és az idő múlásával megjelenő ráncok és petyhüdt bőr látványosan helyreáll az RF kezelések során mind a testfelületen mind az arcon alkalmazva.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés ideje és gyakorisága minden esetben a személyes konzultáció során dől el.
A konzultáció alatt felmérjük a vendég testalkatát és megismerjük céljait. Egy kezelés rendszerint 15-45 percet vesz igénybe.

Hogyan zajlik a kezelés?

A Rádiófrekvenciás Arc és Testkezelő gép alkalmazásával történő kezelés előtt szabaddá kell tenni a kezelendő területet. Ezt követően hátra kell feküdni a kezelőágyon. Munkatársunk felviszi a köztes anyagot, mely megakadályozza a tapadást és a kellemetlen húzó érzést. A kezelés végeztével a visszamaradt köztes anyagot eltávolítjuk és már élheti is a megszokott életét. A fenti kezeléseket kombinálva látványos eredmény érhető el.

Milyen előkészületet és utóápolást igényel?

Semmilyent! Csak be kell fáradnia a megbeszélt időpontra és már kezdjük is. A kezelést követően sok folyadékot, lehetőleg tiszta vizet kell fogyasztani. Arckezelés esetén (RF) a fényvédelemre fokozottan figyelni kell.

Vannak kizáró okok?

Igen! Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel, vagy a kezelendő terület közelében implantátummal rendelkezik, vagy bőrsérülést esetleg bőrbetegség jeleit tapasztaljuk. Továbbá kizáró ok a menstruációs időszak, a terhesség és szoptatás.

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés költségét az első konzultáció során tudjuk megállapítani. A géppel önálló kezelést ritkán végzünk, kiegészítő vagy kombinált kezelésekhez használjuk.

A szépségápoláson túl gépforgalmazással is foglalkozunk. Csak olyan gépeket árulunk amelyek hatékonyságáról saját szalonunkban is meggyőződtünk és amelyeket napi rutinunk során mi is alkalmazunk. Amennyiben Ön kozmetikus és szeretné fejleszteni vagy bővíteni gépparkját, kérjük látogasson el forgalmazói honlapunkra, ahol minden gépünket megtalálja és meg is vásárolhatja: https://iskins.hu/