SZEZONÁLIS KEZELÉSEK

Nem számít milyen évszak van! Nálunk mindig van akció!

Téli akciós kúráink most 20 %-kal olcsóbban!

Gyere el hozzánk és spórolj meg 20 %-ot bármely három akciós kezelésünkkel február 29-ig!

Tűs érkezelés arcon  – Rosacea kezelés

Zavarnak az arcodon megjelenő hajszálerek, és a seprűvénák? Itt az idő, hogy eltüntesd őket! Sokaknál már fiatal korban megjelennek a vékony, sötétkék-lila erek közel a bőr felszínéhez. Ennek korai fázisa tünetmentes, később alakulnak ki az seprűvénák vagy pókvénák, azaz a hálózatos visszeresség. Ekkor még könnyen és hatékonyan kezelhető. A mikrotűs rádiófrekvenciás (RF) kezelés kiemelkedően hatásos az arcon található érelváltozások (leggyakrabban “borvirág”: rosacea) kezelésére. Bármely bőrtípus esetén alkalmazható.

Egész télen 20% kedvezménnyel vehetitek igénybe a rosacea kezelést.

A kezelésről a „Bővebben” gombra kattintva olvashattok részletesebben.

Tűs érkezelés testen

Zavarnak a combodon, vádlidon, bokádon megjelenő hajszálerek, és a seprűvénák? Itt az idő, hogy eltüntesd őket a seprűvéna érkezelés segítségével!

Sokaknál már fiatal korban megjelennek a vékony, sötétkék-lila erek közel a bőr felszínéhez. Ennek korai fázisa tünetmentes, később alakulnak ki az seprűvénák vagy pókvénák, azaz a hálózatos visszeresség. Ekkor még könnyen és hatékonyan kezelhetők a seprűvéna érkezelés alkalmazásával. A mikrotűs rádiófrekvenciás (RF) kezelés bármely bőrtípus esetén alkalmazható, függetlenül az erek alakjától és színétől.

Egész télen 20% kedvezménnyel vehetitek igénybe az érkezelést.

A kezelésről a „Bővebben” gombra kattintva olvashattok részletesebben.

Alakformáló testkezelés HIEMT technológiával

Szeretnél kockás hasat és feszes popsit? A HIEMT alakformáló gép adta technológia egy gyors és látványos alternatíva az izomtónus és izomtömeg növelésre. Másodlagos hatásként csökkenti a lokális zsírpárnákat is, ezáltal kettős hatást fejt ki. Kiválóan alkalmazható hasra, popsira, combokra, vádlira és a felkarok körméretének csökkentésére is.

Egész télen 20% kedvezménnyel vehetitek igénybe az alakformáló testkezelést.

A kezelésről a „Bővebben” gombra kattintva olvashattok részletesebben.

✓ Szeptember 1-től november 30-ig 10.000 Ft-tal olcsóbban tudjátok igénybe venni három alkalmas kúráinkat.

✓ A kúrák fejenként három kezelést tartalmaznak, melyeket minimum kettő hetente ajánlott megismételni, ahhoz, hogy a bőr megfelelően regenerálódjon.

✓ Árainkról és tovább információkról bővebben kollégáinknál tudtok érdeklődni személyesen, online és telefonon is.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 3 hónapon belül használható fel. Ezt követően nem tudjuk elfogadni.

Az ajándékutalvány névre szól és nem ruházható át más nevére.

A megvásárolt ajándékutalvány nem visszaváltható és kézpénzre nem váltható. Amennyiben a választott kezelés ára kevesebb mint az ajándékutalvány értéke nem áll módunkban a különbözetet visszafizetni, de természetesen az érvényességi időn belül beszámítjuk más kezelés árába.

Ne habozz! Kérj időpontot most!