SZEZONÁLIS KEZELÉSEK

Nem számít milyen évszak van! Nálunk mindig van akció!

Téli akciós HIEMT alakformáló csomagunk!

Gyere el és ismerd meg az EMS izomépítő kezeléseinket!

A fogyás bizony időigényes folyamat, ráadásul vannak területek, amikről sehogyan sem akar eltűnni a makacs felesleg. Sokan panaszkodnak a fenék és hasi tájékon fellelhető zsírrétegre, úszógumira, valamint a felkaron kialakult un. integető izomra. A hiedelem szerint a hasi tájékról úgy fogyhatunk, ha sok felülést és hasprést végzünk, de ez nem így van. Edzéssel ugyan erősítjük a hasizmot, de ettől még az úszógumi nem fog eltűnni, vagy csak nagyon lassan. A fogyáshoz diétázni is kell! Éhezni viszont nem szabad, mert komoly egészségkárosító hatása lehet, ráadásul olyankor nem csak a zsírt, hanem az izomtömeget is veszítesz. A diétákkal kapcsolatban rengeteg divatmódszer fellelhető az interneten, de többségükkel nagyobb kárt okozol, mint hasznot. Javasoljuk, hogy ne vágj bele önállóan egy divatos, marketing fogyókúrába!

Az alakformáló gép segítségével egy olyan gyors és hatékony megoldást kínálunk, mellyel már néhány hét alatt megszabadulhatsz a lokális zsírlerakódástól, miközben látványos izomtömeg és izomtónus fejlődést érhetsz el.

Ez a HIEMT technológia!

A kezelést SculptX gépünkkel végezzük!

✓ A konzultáció során egyénre szabott kezelési tervet készítünk.

✓ A kezelés alkalmanként mindössze 30 percet vesz el a szabadidődből.

✓ Heti 2-3 alkalom javasolt, de már az első kezelés látványos eredménnyel jár.

✓ Nem igényel semmilyen előkészületet és utóápolást.

✓ Az edzés és az erőltetett mozgás nagyon fárasztó és izzasztó tevékenység, de az EMS kezelés során ilyenre nem kell számítanod.

A gépről bővebben ide kattintva vagy a Gépeint/SculptX – EMS menüpont alatt olvashatsz.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 3 hónapon belül használható fel. Ezt követően nem tudjuk elfogadni.

Az ajándékutalvány névre szól és nem ruházható át más nevére.

A megvásárolt ajándékutalvány nem visszaváltható és kézpénzre nem váltható. Amennyiben a választott kezelés ára kevesebb mint az ajándékutalvány értéke nem áll módunkban a különbözetet visszafizetni, de természetesen az érvényességi időn belül beszámítjuk más kezelés árába.

Ne habozz! Kérj időpontot most!