SZEZONÁLIS KEZELÉSEK

Nem számít milyen évszak van! Nálunk mindig van akció!

Őszi akciós kúráink most 10.000 Forinttal olcsóbban!

Gyere el hozzánk és spórolj meg 10.000 Forintot bármely három akciós kezelésünkkel november 30-ig!

DermaPen kúra

Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, a kollagén felelős bőrünk tömörségéért, feszességéért. Bőrünk kollagén termelése 25-28 éves korunkban van a csúcson, ezután folyamatosan csökken, majd 50-60 éves korban teljesen leáll. Az idő múlásával a vízmegkötő képessége is folyamatosan csökken.
Ennek következtében a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből. Kialakulnak a szarkalábak, majd a ráncok. Ezt a tendenciát tudjuk lassítani a kollagén indukciós terápiával.
Ilyen a Dermapen tűs mezoterápia alkalmazása, mely jelenleg klasszikus vezető szerepet tölt be a mezokezelések között. A hatóanyag koktélokat a bőröd állapotának megfelelően, személyre szabottan állítjuk össze és juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

Egész ősszel 60.000Ft helyett 50.000 Ft 3 alkalom.

A kezelésről „Bővebben” a gombra kattintva tudtok olvasni.

Lézeres Carbon Peeling kúra

A Lézeres Carbon Peeling egy korszerű lézeres kezelés, mely azonnali megoldás a problémás bőr kezelésére. Csökken a pórusok mérete, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik a felülete. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását. A carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégeink esetén kollagén stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító hatást fejt ki. Továbbá csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, biztosítva az egészséges szaruképzést. A Dermway I, Q-kapcsolt Neodinium lézere reményt ad sok-sok tini és annál is több felnőtt vendégünk számára, hiszen bámulatos eredményt érhetünk el a Carbon Peeling kezelések során.

Egész ősszel bármely Carbon Peeling kezelésünknél 3 alkamlom 10.000 Ft kedvezménnyel.

A Lézeres Carbon Peeling kezelésünkről a „Bővebben” gombra kattintva olvashattok részletesebben.

Ekseption savas hámlasztás kúra 

A bőr fiatalításának és helyreállításának világában az Ekseption áttörő koncepciót kínál: a természetes hámlasztó savak és hatóanyagok (peptidek és hialuronsav) együttes alkalmazásával egyszerre hámlaszt, megújít, problémát kezel és hidratál. A több lépcsős folyamat első sorban áll egy letisztításból, egy hámlasztásból és egy hidratálásból, melyek együttesen érik el a kívánt hatást. Nagy hangsúlyt fektetünk a fényvédelemre mind a kezelés alatt, mind pedig a kezelés után, hiszen az eredmény eléréséhez a kezelés utáni bőrregeneráció is egyaránt hozzátartozik. Első sorban bőrmegújítás céljából ajánljuk a friss, sima és fiatal bőr elérése, valamint egy magabiztos megjelenés érdekében. A kezelésről bővebben kollégáinknál tudtok érdeklődni személyesen vagy online.

Egész ősszel 45.000 Ft helyett 35.000 Ft 3 alkalom.

✓ Szeptember 1-től november 30-ig 10.000 Ft-tal olcsóbban tudjátok igénybe venni három alkalmas kúráinkat.

✓ A kúrák fejenként három kezelést tartalmaznak, melyeket minimum kettő hetente ajánlott megismételni, ahhoz, hogy a bőr megfelelően regenerálódjon.

✓ Árainkról és tovább információkról bővebben kollégáinknál tudtok érdeklődni személyesen, online és telefonon is.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Az ajándékutalvány a kiállítástól számított 3 hónapon belül használható fel. Ezt követően nem tudjuk elfogadni.

Az ajándékutalvány névre szól és nem ruházható át más nevére.

A megvásárolt ajándékutalvány nem visszaváltható és kézpénzre nem váltható. Amennyiben a választott kezelés ára kevesebb mint az ajándékutalvány értéke nem áll módunkban a különbözetet visszafizetni, de természetesen az érvényességi időn belül beszámítjuk más kezelés árába.

Ne habozz! Kérj időpontot most!