MESOLUX™ ST: MEZOTERÁPIÁS GÉP

A gép működése

Legfontosabb felhasználási területe a vízben oldható hatóanyag bevitel, ami az anti-age kezelések alapja. A gép kezelőfeje elektródákat tartalmaz, melyek közvetlenül a bőrrel érintkeznek. Az elektródákra váltakozó polaritású feszültség impulzusok kerülnek. A feszültség impulzusok hatására átmenetileg, rövid időintervallumra csatornák nyílnak meg a sejtmembrán kettős foszfolipid rétegében. A faggyúmirigyek és verejtékmirigyek nyílásain keresztül nagy mennyiségű hatóanyagfelszívódás érhető el a. A gépen beállított paraméterektől függően az eszköz szabályozza a hatóanyag penetrációt a választott kezelési területen. A transzdermális elektroporáció egy hatékony alternatíva a tűs mezoterápiára, miközben nem okoz fizikai sérülést a bőr felületén, nincs vérzés és nincs mellékhatása. A kezelés során speciális, orvosi tisztaságú, magas koncentrációjú víz oldékony hatóanyag ampullákat használunk.

Kiknek ajánljuk?

Az idő múlása és a káros környezeti hatások nyomot hagynak arcunkon. Megjelennek kisebb nagyobb ráncok, foltok, sötét karikák a szem alatt. Bőrünk fakóvá, petyhüdté válik. A kezelést azoknak ajánljuk, akik szeretnék visszaforgatni az idő kerekét. A tudomány jelenlegi állása szerint az időutazás nem lehetséges, azonban arcunkon megjelenő nemkívánatos jeleit látványosan visszafordíthatjuk. Az ilyen anti-age kezelést nem lehet elég korán kezdeni, hisz könnyebb a megelőzés mint az utólagos rekonstrukció.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés ideje és gyakorisága minden esetben a személyes konzultáció során dől el. A konzultáció során diagnosztizáljuk vendégünk bőrét és megbeszéljük elképzeléseit. A kezelés időtartama függ a kezelendő terület nagyságától, de általánosságban 15-25 percet vesz igénybe.

Hogyan zajlik a kezelés?

Miután vendégünk kényelmesen elhelyezkedett a kezelőágyon, letisztítjuk a kezelendő területet, majd egy fecskendőben előkészítjük az optimális hatóanyagot. Beállítjuk a Mesolux gépet és a hatóanyagot folyamatosan adagolva a kezelőfejjel simító mozdulatokkal beljuttatjuk a bőrbe.

Milyen előkészületet és utóápolást igényel?

Különösebb előkészületet nem igényel. A kezelést követően legalább 3 napig kerülni kell a meleg helyeket, a szaunát, szoláriumot és a természetes napozást. A megfelelő fizikai fényvédelemről gondoskodni kell, továbbá fényvédő krém használata ajánlott. Otthonápolásra professzionális arclemosót, nappali és éjszakai krémet kell használni, melyeket szalonunkban megvásárolhatók.

Vannak kizáró okok?

Igen! Nem végezhetjük el a kezelést, ha az érintett területen sérülés, seb, nagy kiterjedésű bőrelváltozás található, vagy fertőző bőrbetegség áll fenn. A friss töltések (botox vagy hialuton) is kizárják a kezelést. További kizáró ok lehet a szívritmuszavar, pacemaker, régi fémes fogtömés, terhesség, lázas állapot, daganatos megbetegedések.

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés költségét az első konzultáció során tudjuk megállapítani, amely a kezelendő terület nagyságától függ. Általánosságban egy alkalom ára 17.000 – 25.000 Ft.

További érdekességek a gépről…

A kezelőfej beépített LED-es fényterápiával rendelkezik.

Vörös (633nm), stimulációja képes felgyorsítani az anyagcserét, aktiválj a bőr mátrixának helyreállító folyamatait és  stimulálja az erek mikrocirkulációját.

Kék (420nm), a bőrben pedig oxigéngyököket termelését váltja ki, mely a baktériumok lebomlását eredményezi.

A szépségápoláson túl gépforgalmazással is foglalkozunk. Csak olyan gépeket árulunk amelyek hatékonyságáról saját szalonunkban is meggyőződtünk és amelyeket napi rutinunk során mi is alkalmazunk. Amennyiben Ön kozmetikus és szeretné fejleszteni vagy bővíteni gépparkját, kérjük látogasson el forgalmazói honlapunkra, ahol minden gépünket megtalálja és meg is vásárolhatja: https://iskins.hu/