DERMAPEN ULTIMA A7: TŰS MEZOTERÁPIA

A gép működése

A kezelőfejben elhelyezett lineáris motor nagy sebességgel, percenként akár több tízezer előre-hátra mozgást végez. A kezelőfej végére egy tű mátrixot kell felhelyezni. A tű mátrixot a motor előre hátra mozgatja. Az elmozdulás hossza a kezelőfejen állítható 0,25-2,5mm-es tartományban szabályozható. A tűmátrixban elhelyezett tűk rendkívül vékonyak. Többféle tűmátrix tartozéka a gépnek, melyek a benne elhelyezett tűk számában és elrendezésében különböznek (9-12-18-24-36-42 tű, valamint kör alakú nano és négyzet alakú nano). A kezelőfej kétféle kivitelben létezik. Az akkumulátoros kivitel könnyen hordozható, nem igényel külön hálózati áramforrást. A hálózati (vezetékes) kivitel külső áramforrást igényel cserébe viszont nem kell tölteni és nem kell tartanunk attól, hogy lemerül az akku.

A tűmátrix egyszer használatos és a kezelés után veszélyes hulladékként kezelendő. Tisztítani, fertőtleníteni és újra felhasználni szigorúan tilos!

A hatásos anti-aging kezeléshez olyan elengedtethetetlen segédeszköz, mely lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeinek elérését. A tűk a bőrbe hatolva finom sérüléseket idéznek elő a szövetben, ezáltal beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. A kezelés két fő hatásból tevődik össze. Egyrészt kihasználjuk a bőrünk a mikrosérülésekre adott válaszreakcióját, másrészt orvosi tisztaságú hatóanyagot juttat a papilláris rétegbe. A papilláris réteg a dermisz felső rétege, mely a bazális membránon keresztül érintkezik az epidermisszel. A dermisz sejtes komponensei döntően a fibroblasztok, makrofágok és zsírsejtek. Többek közt ezek felelősek a bőrünk állagáért, simaságáért.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a hölgyeknek és uraknak, akik szeretnének feszesebb, egészségesebb, teltebb bőrt. Szeretnék eltüntetni az apróbb ráncokat, redőket, vagy korábbi sérülésekből visszamardt hegeket.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés ideje és gyakorisága minden esetben a személyes konzultáció során dől el. A konzultáció alatt felmérjük a vendég testalkatát és megismerjük céljait. Egy kezelés rendszerint (az előkészületekkel együtt) 80-90 percet vesz igénybe.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés előtt szabaddá kell tenni a kezelendő területet. A kezelés több lépésből áll, melyről kozmetikusunk folyamatosan tájékoztat. A kezelés főbb lépései a letisztítás, tonizálás, peeling, érzéstelenítés, fertőtlenítés, dermapen kezelés, bőrnyugtatás és a fényvédelem. A kezelés során felhasznált ampullát (hatóanyagot) a a bőr aktuális állapotának figyelembevételével választjuk ki.

Milyen előkészületet és utóápolást igényel?

Semmilyent! Csak be kell fáradnia a megbeszélt időpontra és már kezdjük is. A kezelést követően a területet 3 napig nem érheti víz és napfény. Kerülni kell a meleg helyeket, szaunát és az izzadással járó tevékenységeket is. A 3. nap után hidratáló krém használata javasolt. A napozás és a szolárium a kezelési kúra teljes ideje alatt kerülendő!

Vannak kizáró okok?

Igen! Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel rendelkezik. A kezelendő területen bőrsérülés vagy bőrelváltozás található. Ha vendégünk ismert keloid és atrófiás vagy súlyos fémérzékenységre hajlamos. Továbbá kizáró ok a terhesség, szoptatás, daganatos betegségek, cukorbetegség, immunbetegségek, HIV/AIDS, epilepszia, a Lupusz (DLE), valamint ha retinoid kezelésen vesz részt (Roaccutan, Sotret, Neotigason, Tegison, stb. szedése). Kizáró ok a vérzékenység, a vérhígító készítmények szedése.

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés költségét az első konzultáció során tudjuk megállapítani. Általánosságban egy alkalom ára 5.000 – 15.000 Ft.

Tudta?

A sejteken túl a dermisz kollagénből (megfelelő erősséget biztosítanak) és elasztinból (rugalmasságért felelős) álló térháló tölti ki, amelyek között az extrafibrilláris mátrix található. Utóbbi egy gélszerű anyag, amely glikozaminoglikánokból (főleg hialuronsavból), proteoglikánokból és glikoproteinekből áll. Ebbe a rétegbe kell bejuttatni a hatóanyagokat a felhámon keresztül.

A szépségápoláson túl gépforgalmazással is foglalkozunk. Csak olyan gépeket árulunk amelyek hatékonyságáról saját szalonunkban is meggyőződtünk és amelyeket napi rutinunk során mi is alkalmazunk. Amennyiben Ön kozmetikus és szeretné fejleszteni vagy bővíteni gépparkját, kérjük látogasson el forgalmazói honlapunkra, ahol minden gépünket megtalálja és meg is vásárolhatja: https://iskins.hu/