ALAKFORMÁLÁS RÁDIÓFREKVENCIÁVAL

Szeretnél formás alakot, feszes bőrt?

Szabadulj meg a makacs zsírpárnáktól a rádiófrekvenciás alakformálás erejével!

Gyors fogyás esetén a megnyúlt bőr nem tudja követni a testrészek gyors körméret csökkenését. A bőr megereszkedik, lazává válik. Másrészt bőrünk irha rétegében található fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával csökken a fibroblasztok aktivitása, csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét.

A rádiófrekvenciás zsírbontással végzett alakformálás férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt kisebb zsírpárnák és narancsbőr csökkentésére.
A kezelést Snowflake-2 vagy  EdEma gépünkkel végezzük.

A SnowFlake 2 és az EdEma alakformálás előnyei

  1. Nem-invazív (műtét nélküli eljárás),
  2. nem kell tartani a műtéttel járó kockázatoktól,
  3. nincs altatás, még lokális érzéstelenítés sem szükséges,
  4. nincs fájdalom és lábadozási idő,
  5. nincs fertőzés veszély, nincs hegesedés,
  6. célzottan hat a zsírsejtre,
  7. fokozza a kollagén termelést, feszesíti a bőrt,
  8. azonnal látható az eredmény (a végleges eredmény 4 hét után várható).

Bővebb információt az alakformálás gépről az alábbi menüpontokban találsz:
Gépeink/SnowFlake2 – Zsírfagyasztó
Gépeink/EdEma – RF, Arc és Testkezelő

 

A kezelést Neked ajánljuk, ha szeretnél:

✓ megemelt, formás popsit

✓ megszabadulni a kisebb zsírpárnáktól

✓ formás karokat

✓ feszes, formás combokat

✓ vannak makacs hasi és deréktáji zsírpárnáid

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelendő területet szabaddá kell tenni, ezt követően kényelmesen el kell helyezkedni a kezelőágyon. A bőrre RF-UH gélt viszünk fel, melynek elsődleges feladata az elektródák és a bőr közti folyamatos érintkezés biztosítása. Másrészt síkosítja a területet ezért a kezelőfejjel körkörös masszázst is végezhetünk.

A rádiófrekvencia a kezelőfej bőrrel érintkező elektródáira van kivezetve, mely a bőrben és a bőr alatti zsírrétegben elnyelődik és hővé alakul. A behatolási mélység függ a frekvenciától, a teljesítménytől és az elektródák távolságától. A kezeléssel a felszíni (felső 1,5 cm) zsírréteget lehet megcélozni. A felmelegített a zsírsejtek cellák falai megnyílnak és a zsír a kötőszövetekbe távozik majd a nyirokkeringésbe kerül és a kiválasztó rendszeren keresztül (főleg vizelettel) távozik a szervezetből. Ezért nagyon fontos a kezelés utáni hetekben a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. A kezelés hatása azonnal látható, azonban a lebontott zsír eloszlása és elvezetése a kezelést követően még hetekig folytatódik. A végleges eredmény 4-6 hét elteltével várható.

 

A kezelést minden esetben egy alapos konzultáció előzi meg, melynek során felmérjük vendégünk testi és fizikai állapotát, kizárjuk a veszély faktorokat és elkészítjük a személyre szabott kezelési tervet. A konzultáció kitér a kezelés utáni teendőkre is, úgy mint a helyes táplálkozás, diéta és a mozgás. Ezek nélkül az alakformáló kezelések többsége nem, vagy csak rövid távon hatásos. A rádiófrekvenciás kezeléseket önállóan is végezhetjük, de rendszerint kiegészítő kezelésként is végezzük. A nagyobb mértékű zsírbontó kezeléseket követően eloszlatjuk a lebontott zsírt, fokozzuk a keringést és gyorsítjuk az elvezetést.

A kezelés fájdalmatlan, enyhe csípő érzés jelentkezhet. Utóápolást nem igényel. A kezelést követően élheted a megszokott életed.

Kontraindikációk

Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel, a kezelendő terület közelében implantátummal rendelkezik, vagy bőrsérülést esetleg bőrbetegség jeleit tapasztaljuk.

Továbbá kizáró ok a menstruációs időszak, a terhesség és szoptatás, a vérzékenység, a diabétesz (vagy más immunbetegség), szteroid vagy véralvadásgátló szedése és a friss szoláriumozás vagy napozás.

TUDTAD?

Zsírsejtjeink száma születésünktől fogva adott, az életünk során nem változik. Ennek egyszerű oka, hogy a zsírsejtek nem képesek osztódni. Ha hízunk, vagy fogyunk, akkor a zsírsejtek duzzadnak vagy összezsugorodnak, de számuk nem változik. 
A fogyókúrák csak a zsírsejtek méretét tudják csökkenteni, épp ezért a fogyókúra elhagyása esetén újra képesek megduzzadni, megnövekedni, vagyis a visszahízás nagy eséllyel bekövetkezik. A rádiófrekvenciás kezelés a zsírsejteket nem pusztítja el, számuk változatlan marad viszont a méretük jelentősen lecsökken.

Referencia munkánk