TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA, MESOLUX™ ST

Bársonyos, feltöltött puha bőrre vágysz? Itt az idő, hogy tegyél érte!

Mindenki bársonyosan puha, feltöltött és kisimult bőrre vágyik. Ebben nyújt segítséget a MesoluxTM ST géppel történő kezelésünk, mely a tű nélküli mezoterápia ötvözete a fényterápiával. A két hatás szinergiában érvényesülve bámulatos eredményekre képes. A kezelés elsődleges célja, hogy olyan orvosi tisztaságú, vízben oldható hatóanyagokat juttassunk a bőrbe, melyek fokozzák annak egészségi állapotát, üdeségét és fiatalságát. Fényterápiával kiegészítve hatásos a sárgaság kezelésére, akne kezelésre, gyulladáscsökkentésre, ráncmegelőzésre, feszesítésre is.

Hogyan zajlik a tű nélküli mezoterápia kezelés?

A kezelés elsődleges célja, hogy intenzív módon hatóanyagot juttassunk a felhám alatti sejtközi térbe. Erre a hagyományos manuális kezelések során nincs lehetőség, hisz a hatóanyagok csak nagyon nehezen jutnak át a felhámon ezért a mélyrétegi penetráció nagyon csekély.

Miután megérkezel, kényelmesen el kell helyezkedned a kezelőágyon. A tű nélküli mezoterápia kezelés több lépésből áll, melyről kozmetikusunk folyamatosan tájékoztat. A kezelés során felhasznált ampullát (hatóanyagot) a bőröd aktuális állapotának figyelembevételével választjuk ki.

  1. A kezelés előtt a bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal lemossuk az arcod.
  2. Finom hámlasztással eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, hogy alatta egy friss bőr maradjon.
  3. Megkezdjük a MesoluxTM kezelést mely mindössze 30-40 perc.
  4. Felhelyezünk egy Alginát peel off (gumi) maszkot.
  5. Végezetül elengedő, fényvédő krémet helyezünk a kezelt területre.
 
A kezelést önmagában is alkalmazzuk, de sok esetben kombinált kezelésként is az alábbi esetekben:
Dehidratált fakó bőr esetén
Idősödő, fáradt zsírhiányos bőr esetén
Érzékeny kipirosodásra hajlamos bőr esetén

A tű nélküli mezoterápia kezelést Neked ajánljuk, ha arcbőröd:

✓ Gyulladt, aknés.

✓  Egészségtelen, fáradt, fakó.

✓  Dehidratált, felszíni és mélyrétegi vízhiányos.

✓ Érzékeny, kipirosodásra hajlamos.

✓ Halvány vonalak, ráncok “tarkítják”.

A kezelés hatásmechanizmusa

Az elektroporáció technológiája mögött a nagyfeszültségű elektromos impulzusok kontrollált alkalmazása áll. Ezek az impulzusok rövid időintervallumra csatornákat nyitnak meg a sejtmembrán kettős foszfolipid rétegében azáltal, hogy megnövelik az átjárhatóságát, így a sejt közötti térben réskapcsolatok jönnek létre. Ezek által nagy mennyiségű hatóanyagfelszívódás érhető el a faggyúmirigyek és verejtékmirigyek nyílásán keresztül. A hatóanyag a felhámon át a pilosebaceus egységek és verejtékmirigyek falain keresztül jut be a sejt-közötti térbe.

A transzdermális elektroporáció egy hatékony alternatíva a tűs mezoterápiára.

✓ kiemelkedően magas hatóanyag penetráció
✓ különböző molekulasúlyú hatóanyagok bejuttatása
✓ nincsenek mellékhatásai

Fényterápia vagy másnéven biofoton terápia egy meglehetősen új non-invazív terápiás alternatíva, amely forradalmasította a különböző bőrállapotok és tünetek kezelését. Olyan kémiai és fizikai reakciókat indít be, amik terápiás változásokat idéznek elő a bőrben. A kezelőfejben keskeny spektrumú LED-ek vannak (633nm, 420nm), melyek nem eredményeznek hőhatást, lényege a sejtaktivitás biostimulációjában és modulációjában rejlik, a fényérzékelő receptorok (kromofórok) aktivációja által. A hullámhossz függvényében különböző kezeléseket végezhetünk úgy, mint sárgaság kezelése, akne kezelés, gyulladáscsökkentés, ráncmegelőzés és, feszesítés.

MesoluxTM ST készülék az elektroporáció és a fototerápia kombinációjával dolgozik, így létrehozva egy olyan szinergikus egységet, mely mindkét technika eredményességét külön-külön is javítja .

Végeredmény a tű nélküli mezoterápia kezelés után:

✓ Bőröd energikussá válik és visszanyeri természetes fényét.

✓ Bőröd hidratáltabb lesz és érzékenysége csökken.

✓ Bőröd megnyugszik, feszesebb és élettélibbé válik.

✓ Bőröd feszes, puha és selymes tapintású lesz. 

✓ Az apró ráncok kisimulnak.

A kezeléshez az alábbi orvosi tisztaságú hatóanyag koktélokat preferáljuk:

Öregedésgátló szolúció 360

Fejlett peptideket, őssejteket, növekedési faktorokat, antioxidánsokat, különböző molekulatömegű hialuronsavat, retinolt, proteoglikánokat tartalmaz. Ezek a mélyebb rétegekben is lehetővé teszik a bőrmegújító, helyreállító, ráncfeltöltő fejletteb botox hatást. Véd a külső káros hatásoktól, egységessé teszi a bőr tónusát és világosító hatást

MESOLIFT

 
Centella AAktív megújító hatást gyakorol a dermális mátrixra, aktív feszesítő (lifting hatás), a regenerátorok újraépítik a dermiszt. Tartalmaz egy sor új generációs peptidet, feltöltő hatású hialuront és számos antioxidánst, melyek megvédik a bőrt a káros külső hatásoktól. Másrészt különböző specifikus hatóanyagokat is tartalmaz, ezáltal hatékonyak a szemkontúr kezelésére, gyulladáscsökkentők továbbá csökkentik a sötét karikákat.

SKIN RADIANCE

 
Ezen exkluzív kombináció lenyűgözően helyrehozza a káros külső hatások okozta elváltozásokat, miközben bőrmegújító hatást fejt ki, valamint megvégi a bőrt a további káros hatásoktól. Helyreállítja a bőr fényét és homogenizálja a pigmenteket.

Kontraindikációk:

Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel rendelkezik. A kezelendő területen bőrsérülés vagy bőrelváltozás található. Ha vendégünk ismert keloid és atrófiás vagy súlyos fémérzékenységre hajlamos.
Továbbá kizáró ok a terhesség, szoptatás, daganatos betegségek, immunbetegségek, HIV/AIDS, epilepszia, a Lupusz (DLE), valamint ha retinoid kezelésen vesz részt (Roaccutan, Sotret, Neotigason, Tegison, stb. szedése).

Tudtad?

A kezelés során bizonyos baktériumok eliminációja is bekövetkezik, ezáltal az ujabb aknék kialakulási valószínűsége is csökken. Az arckezelésen túl a MesoluxTM ST géppel fejbőr és testkezelést is végezhetünk. Testkezelés során speciális ampullákat használunk, melyekkel akár körfogat csökkenés is elérhető. Továbbá hatékony a stria kezelésre is.