LÉZERES CARBON PEELING

Korszerű lézeres hámlasztás

A problémás bőr kezelése mindig nagy kihívás egy kozmetikus életében, ezért folyamatosan keressük a legújabb innovatív megoldásokat melyek reményt adnak sok-sok tini és annál is több felnőtt vendégünk számára. Így esett a választás a Dermway I, Q-kapcsolt Neodinium lézerre, mellyel egy köztes anyag segítségével bámulatos eredményeket érhetünk el a carbon peeling kezelések során.

Azonnali hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik vendégünk bőre. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását. A carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégeink esetén kollagén stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító hatást fejt ki. Továbbá csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, biztosítva az egészséges szaruképzést.

Hogyan zajlik a carbon peeling kezelés?

A carbon peeling kezelés elsődleges célja a finom hámlasztás, ami biztosítja a bőr megújulását. A pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik a bőr.

Miután megérkezel, kényelmesen el kell helyezkedned a kezelőágyon. Felhelyezünk egy fekete szemüveget, mely megvédi a szemed a lézertől. A carbon peeling kezelés több lépésből áll, de a szemüvegen át ebből semmit sem fogsz látni, viszont kérjük, ne aggódj! Kozmetikusunk folyamatosan tájékoztatni fog.

  1. A carbon peeling kezelés előtt a bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal lemossuk az arcod.
  2. Vékonyan felkenjük a carbon krémet, majd várunk pár percet, hogy teljesen megszáradjon.
  3. Megkezdjük a lézeres kezelést, mely teljesen fájdalmatlan. A kezelés mindössze 10-15 perc.
  4. Eltávolítjuk a maradék carbon gélt.
  5. Nyugtató pakolást helyezünk fel, mely hűsíti a bőrt és csökkenti a kipirosodást.
  6. Végezetül fényvédő krémet helyezünk a kezelt területre.

A carbon peeling kezelést önmagában is alkalmazzuk, de sok esetben kiegészítő kezelésként is. Tekintsd meg az aknés, zsíros bőrre javasolt kezelésünket is!

Hogyan ismerheted fel ezt a bőrtípust?

✓ Bőröd zsíros, érdes tapintású?

✓ Bőröd korpázó, hámlik a homlokodon, álladon, orrodon?

✓ Pórusaid tágak, megjelentek a fehér és fekete fejű komedók?

✓ Arcbőröd gyulladt, aknés?

✓ Arcodon felvastagodott a szaruréteg?

Javasolt otthonápolási csomagunk

Pattanásos és tág pórusú, zsíros bőrre

A csomag az alábbi négy Algologie terméket tartalmazza:

  • Tonique De l’Archipel – Tisztító és Mattító Tonik
  • Gelée De l’Archipel – Micellás tisztító gél
  • Gel-Creme De l’Archipel – Hidratáló Mattító Krém-Gél

Végeredmény a carbon peeling kezelést követően:

✓ Bőröd visszanyeri természetes fényét.

✓ Bőröd faggyútermelése csökken, kevésbé lesz zsíros.

✓ Megszűnik a hámlás és az érdes tapintású bőr bársonyossá válik.

✓ Bőröd hidratált, selymes tapintású lesz.

✓ A gyulladt területek megnyugodnak és a gyulladás látványosan csökken.

✓ Arcod üdévé, fiatalosabbá és természetesebbé válik. 

A carbon peeling kezelés hatásmechanizmusa

Egy vékony rétegben felvitt carbon krémet  applikálunk a bőrödre. A krém bejut a pórusokba, majd megvárjuk míg teljesen megszárad.

Ezt követően körű biztonsági intézkedések és szemüveg viselete mellett a területet lézerfénnyel kezeljük. A carbon peeling kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás krém, teljesen eltűnik.

A teljes folyamat lényege a fény adszorpció, elnyelődés. A szén-részecskék  a lézerfénnyel találkozva „felrobbannak” a pórusokba ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy tevékenység gátló hatással szüntetik meg a zsíros és problémás bőrt.

Azonnal hatásként a pórusok mérete csökken, zsugorodik, simává és egyenletesebbé válik a bőröd. Finom hámlás követi a kezelést, ami biztosítja a bőr megújulását.

A carbon peeling rendszeres használata normál bőrű vendégeink esetén kollagén stimuláló, regeneráló, bőr rugalmasságot biztosító hatású. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását, kialakítva az egészséges szaruképzést.

A carbon peeling kezelést 3-4 naponta lehet ismételni, azaz hetente legfeljebb 2 alkalommal.

A kezelések után folyamatosan javuló bőrt kapunk. Általánosságban 4 kezelést szoktunk javasolni, melyet 2-3 hét alatt elvégzünk.

A 3.-4. kezelés után megakadályozza új aknék, komedók képződését és a meglévő gyulladásokat is normalizálja. A kezelést fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) érdemes megerősíteni.

Bővebb információt a gépről a Gépeink/Dermway-I – Q-kapcsolt YAG Lézer 
menüpontban találsz.

Kontraindikációk:

Nem végezhetjük el a kezelést, ha vendégünk pacemaker-rel rendelkezik. A kezelendő területen bőrsérülés vagy bőrelváltozás található.
Ha vendégünk diabéteszes, ismert keloid és atrófiás hajlamú, súlyos hipertóniás, vérzékeny vagy vérhígító gyógyszereket szed. Továbbá kizáró ok a terhesség, szoptatás, daganatos betegségek, immunbetegségek, HIV/AIDS, epilepszia, valamint ha retinoid kezelésen vesz részt (Roaccutan, Sotret, Neotigason, Tegison, stb. szedése).

Tudtad?

A kezelés fényérzékenyíti a területet. Néhány napig kerüld a meleg helyeket, a szaunát, napozást, szoláriumozást. Mindig használj napvédő krémet. A kezelést követő napokban igyál sok vizet!