HYDRON 6IN1-BEN: SOKOLDALÚ ARCKEZELŐ GÉP

A gép alkalmazása

Az arckezelő gép hat kezelőfejjel rendelkezik és mind más és más arckezelési technológiát alkalmaz.

Hidrogén, Oxigén Hidrodermabráziós kezelőfej
A gép 4 tartállyal rendelkezik, melyben előre összeállítjuk az optimális szolúciót. A felszívott folyadékot a fej porlasztó csúcsa finomra porlasztva a bőr felületére juttatja, mely gyorsan felszívódik és felpuhítja a hámréteg legkülső felületét. Ezzel párhuzamosan az előállított vákuum felszívja a folyadékot, ezzel együtt eltávolítja az elhalt szövetet, megnyitja a pórusokat, puhítja a szaruréteget, mélyen tisztítja a bőrt, mélyen hidratál, eltávolítja a fekete fejű komedókat és világosítja a sötétsárga bőrtónust. Tisztává, világossá és rugalmassá varázsolja a bőrt. Különböző koktélokat alkalmazva a bőrtípushoz optimalizálható a kezelés. A vízbontás során keletkező parányi hidrogén és oxigén buborékok fertőtlenítik és üdébbé varázsolják a bőrt. A csiszoló fejcsúcsot alkalmazva durvább fizikai hámlasztást végezhetünk igénybe vett, elhanyagolt bőr esetén is.

Ultrahang fej
Egy nagy teljesítményű piezzo kristályt tartalmaz, mely 1MHz-en, ultrahang tartományban rezeg. A piezzo szorosan kapcsolódik a külső, orvosi fémből készült felülethez, melyet rezgésbe hoz. Ezáltal finom, ködszerű szerkezetűvé porlasztja a vele érintkező folyadékot. A bőrre felvitt hatóanyagot mélyen bejuttatja, fokozva ezzel annak hasznosulását.

Bipoláris rádiófrekvenciás arckezelő fej
A 3MHz-es rádiófrekvencia lényegében a bőr mélyebb rétegeibe hatol és ott hővé alakul. Ezzel fokozza a vérkeringést, kitágítja a pórusokat és fokozza a kollagén termelődést. Ezáltal feszesítő hatást érhetünk el, tökéletesíthetjük a szemzugok finom vonalait, eltávolítjuk a szem alatti táskákat és sötét karikákat. A legendákkal ellentétben hatóanyag bevitelre nem alkalmas.

Hideg kalapács
Intelligens epidermális hűtő rendszerrel rendelkezik, mely kellemetlen érzés és fagyási sérülések nélkül lehűti a bőrt és annak mélyebb rétegeit. Összehúzza a pólusokat, megnyugtatja az epidermiszt és csökkenti a lokális gyulladást, kipirosodást.

Ultraszonikus rezgő bőrtisztító kezelőfej
A fejben elhelyezett piezzo kristály ultrahang tartományba eső rezgőmozgással rezgeti a bőrrel érintkező orvosi fémből készült lapátszerű végződést. Ennek segítségével eltávolítjuk az elhalt bőrt, a fekete fejű komedókat, lágyítjuk a hámsejteket és mélyebb rétegekből is eltávolítjuk a szennyeződéseket. Megfordítva akár finom, lokális hatóanyag bevitelre is használható.

Porlasztó spray kezelőfej
A kis tartályban elhelyezett, hatóanyaggal kombinált folyadék a nagynyomású atomizálás hatására ködszerű, szinte molekula méretűvé porlad. A nagy nyomású porlaszást követően koktél a bőr mélyebb rétegeibe jut, mélyrétegi hidratálást eredményezve.

Kiknek ajánljuk?

Tömören fogalmazva mindenkinek. Lefedi az általános és speciális tisztítást, bőrápolást és célzott problémás kezeléseket is. A rendszeres bőrápolás a legjobb út a problémák kialakulásának megelőzésére.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés ideje és gyakorisága minden esetben a személyes konzultáció során dől el, melynek során diagnosztizáljuk vendégünk bőrét és javaslatot teszünk a számára legoptimálisabb kezelésre. Egy kezelés rendszerint 15-45 percet vesz igénybe. Szükség esetén más kezelésekkel is kombinálható.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés előtt hátra kell feküdni a kezelőágyon. Ezt követően a kozmetikus előkészíti a szükséges szolúciókat, betölti a gépbe és máris munkához is lát. A kezelendő felületen lassan, lépésről lépésre halad. Szükség esetén a problémásabb részeken több időt tölt el. A kezelések fájdalommentesek, sőt némelyik kifejezettek kellemes érzést vált ki.

Milyen előkészületet és utóápolást igényel?

Semmilyen előkészületet nem igényel! Csak be kell fáradnia a megbeszélt időpontra és már kezdjük is.
Utókezelés! A kezelések némileg igénybe veszik a bőrt, ezért néhány napig kerüljük a kifejezetten meleg környezetet, a szaunát és a napozást. Fokozottan figyelni kell a fizikai fényvédelemre és fényvédőkrém használata javasolt. Ezen felül a kezeléstől és a feltárt problémától függően kozmetikusunk célzott otthoni arcápolási javaslatot tesz.

Vannak kizáró okok?

Igen! A különböző kezelések miatt nincs célzott kontraindikáció. Minden esetben a kozmetikussal folytatott konzultáció során tájékoztatást adunk a lehetőségekről. Általánosságban elmondható, hogy a friss töltésekre nem javasolt a hideg-meleg terápia és az RF sem. Kizáró ok lehet a látható bőrsérülés, bőrelváltozás és a fertőző bőrbetegségek.

Mennyibe kerül a kezelés?

A kezelés költségét az első konzultáció során tudjuk megállapítani. A géppel önálló kezelést nem végzünk, kiegészítő vagy kombinált kezelésekhez használjuk.

További érdekességek a gépről…

A rádiófrekvencia nem csak a ráncokat simítja ki, hanem látványosan meg is emeli az arckontúrt, ezzel megoldást nyújtva a megereszkedett bőrű vendégeinknek.

A hidegkapaláccsal elvégzett kezelés előtt alkalmazott és bőrbe juttatott hatóanyagot a bezárult pórusok átmenetileg csapdába ejtik, ezért az eljárást hatóanyag csapdának is nevezik.

Az ultrahang az emberi fül számára már nem hallható. Azonban a fej alkatrészei un. saját frekvenciával rendelkeznek (ezt nevezik rezonanciának), melyek a hallható tartományba esnek. Működés közben az UH fejekből zizegő hang hallatszik, de ezt nem szabad összetéveszteni az ultrahanggal!

A vákuum szabályozható 101-90kPa (1-0,9 Bar) tartományban. A tengerszinten mért légnyomás kb. 101kPa = 1Bar. Az ennél kisebb nyomást általánosságban már vákuumnak nevezhetjük.

Gépünkkel az alábbi kezeléseket tudjuk eredményesen elvégezni:

  • Tisztítás, mély hidratálás
  • Tisztátalan, igénybe vett bőr kezelése
  • Szarumegvastagodás kezelése
  • Hatóanyag bevitel
  • Bőrmegújítás
  • Feszesítés
  • Akne kezelés

A szépségápoláson túl gépforgalmazással is foglalkozunk. Csak olyan gépeket árulunk amelyek hatékonyságáról saját szalonunkban is meggyőződtünk és amelyeket napi rutinunk során mi is alkalmazunk. Amennyiben Ön kozmetikus és szeretné fejleszteni vagy bővíteni gépparkját, kérjük látogasson el forgalmazói honlapunkra, ahol minden gépünket megtalálja és meg is vásárolhatja: https://iskins.hu/